|
littlepimp
|
Ovdje ćete moći vidjeti neke od parova naših VIP tipstera 
|
|
|
|
|
|
 Snazna vjera dovede razum do toga da on sam potrazi puteve, sredstva i metode koji ce vas odvesti do uspjeha! Polako ali sigurno! Veselim se gubitku kao i dobitku.
|
|
|
|
littlepimp
|
Neki od parova..... 20:45 Partizan Beograd – L. Rytas  Partizan ove sezone sjajno igra u Evroligi iako je utisak malo pokvario poraz u gostima od Orleana u prošlom kolu. Igrač oko kojeg se skoro sve vrti je Aleks Marić koji je trenutno košarkaš sa najvećim indeksom u Evroligi. Iako je Partizan doziveo debakl u prvoj utakmici u Litvaniji (izgubio 22 razlike) mislim da je kvalitetniji tim i da pred domaćom publikom u paklu Pionira, gde su padali i mnogo veći timovi (CSKA, Real, Olimpijakos, Efes), mora da pobijedi. U suštini, ko večeras pobijedi ide među prvih 16. I Partizan i L. Ritas imaju po 4 pobjede i 4 poraza u dosadašnjem dijelu takmičenja. Partizan kući ima omjer 3-1 (izgubljena od Unikahe), dok Litvanci u gostima imaju omjer 1-3. Iza njih, na 5. mjestu, nalazi se Efes sa 3 pobjede i 5 poraza i sutra dočekuje Olimpijakos. Postoje 4 varijante kako Partizan ide dalje: VARIJANTA 1 Ukoliko crno-beli pobede Lijetuvos sa 23 ili više poena razlike, a da po završetku takmičenja po grupama Efes, Lijetuvos i Partizan imaju skor 5-5, crno-beli bi imali siguran prolaz u narednu rundu. VARIJANTA 2 Partizan bilo kojom razlikom dobija Lijetuvos, a Olimpijakos pobeđuje Efes u Istanbulu, ili Unikaha u poslednjem kolu Lijetuvos u Viljnusu. VARIJANTA 3 Partizan pobeđuje Lijetuvos i Olimpijakos. VARIJANTA 4 Efes gubi obe utakmice, a Partizan je siguran učesnik naredne faze, čak i uz dva poraza. Neke varijante su realne, neke domen teorije, ali jedno je sigurno - ako Partizan želi da situaciju koliko toliko drži u svojim rukama večeras mora da pobijedi. Tip: 1 Kvota: 1,45 20:45 Milan - Genoa  Milan je trenutno 2. na tabeli sa zaostatkom od 11 bodova za vodećim Interom, ali i sa dvije utakmice manje. Ako se misli boriti za naslov ovo mu je utakmica koju jednostavno mora dobiti. Forma Milana je vrlo dobra, u zadnjih 6 utakmica imaju 5 pobijeda i jedan poraz od Palerma. Inače kod kuće Milan ima 5-1-2. Genova je prosječna italijanska ekipa i trenutno su na 11. mjestu. U gostima imaju 2-1-5 što znači da su dosta loši. Na ovoj se utakmici može očekivati prvi nastup Bekama za Milan od kada se priključio klubu. Mogući sastavi: Milan (4-3-3): Dida, Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Pirlo, Ambrosini, Seedorf, Pato, Ronaldinho, Boriello Genova (3-4-3): Scarpi, Rossi, Biava, Criscito, Mesto, Jurić, Zapater, Modesto, Sculli, Crespo, Palacio. Milanu nedostaju Oddo, Onyewu i Bonera, dok je kod Genove popis nešto duži: Kharja, Janković, Figueroa, Papastathopoulous, Palladino, Moretti, Bocchetti, Rossi. Тip: 1 Кvota: 1,62  AC Milan(-2+)-Genoa CFC Više 06.01. 20:45 1,80  Dakle, danas je na rasporedu 17. kolo Talijanske lige. Sastaju se drugi milan i sedma Genoa. Milan u nesto boljoj formi ali su uzdrmani porazom od Palerma u proslom kolu. Genoa u nesto losijoj formi, njihova igra je dostatna za mjesto na kojem se nalaze. Genoa puno zabija ali isto tako i prina puno glupih golova. Ove sezone u ligi imaju 12 utakmica preko 2,5 gola i samo 4 ispod. Milan je ipak nesto slabiji po tom pitanju i imaju 8 utakmica u overu i 8 u underu. Oba tima nemaju problema sa ozljedama, jedino je genoi suspendiran Bochetti. Ova bi utakmica mogla biti jako lijepa za gledatelje sa otvorenom igrom s obje strane jer mislim da ce Milan ici na pobjedu,a s druge strane Genoa nevoli igru u kojoj je cilj primiti gol manje od suparnika. Po meni je ovo odlican koeficijent koji jednostavno moram uzeti. Sretno!   -------------------------- 18 00 Ancona - Triestina tip 1 @ 1,90 8/10 nogometaši Ancone obavili su sjajan posao u jesenskom dijelu Serie B i trenutno su na sjajnom drugom mjestu...najvjerniji su pratitelji vodećeg Leccea, a najbolje igre su ostvarivali na domaćem terenu....... Ancona doma ima sedam pobjeda i samo dva remija, dok ih nitko nije uspio pobijediti...... isto tako, razlika pogodaka od 17-4 je zastrašujući podatak za sve suparnike, pa tako i za Triestinu koja dolazi Anconu..... Triestini bi jedan bod bio velki uspjeh i zbog činjenice što loše igraju u gostima....... barem je tako bilo u prvom dijelu sezone..... nikoga nisu pobijedili, četiri utakmice su izgubili, ali su ipak pet puta uspjeli remizirati....... Ancona je momčad koja doma ne prašta i koja ima svoju misiju, koja se zove, odlazak u prvu ligu sljedeće sezone.,,,,, 2 - 1  -------------------------- obadojka mučki liga prvaka 20 15 HypoTInn(om) - BudvanskaRiv. 1 @ 1,40 nogač digićka druga divizija 18 00 AC Ancona - US Triestina 1 @ 1,90  Košarka-Eurocup 20:00 Brose B./Vents.(81,5)-Brose B. 2 1,82 21:00 Joventut(156,5)-Bonn 2 1,85 odbidojka, liga šampiona - žene 20:30 Bielsko Biala - Fenerbahce 2 1,30  Tenis, Doha 17:30 Davydenko - Kukushkin(rez.) 2:0 1,35  (tačan rezultat) Rollhockey, Italija 20:45/Valdagno Hockey - Indeco AFP Giovinazzo 1 @1.30  Floorball, Švedska muški 2. Div. Norrland jug 19:00/MIK Västeras - Surahammars IBF 2 @1.35  -------------------- Flemin/Skupski-Hajek/Lacko 1,45  Partizan-Lietuvos Rytas 1 1,45  @ 2,10 Šta mislite? 2814 Cagli/Roma/dng-Roma Daje 06.01. 15:00 1,25  2864 Parma/Juven/dng-Juventus Daje 06.01. 15:00 1,25  2843 Lazio/Livor/dng-Lazio Daje 06.01. 15:00 1,15  2884 Siena/Fiore/dng-Fiorenti Daje 06.01. 15:00 1,25  pozzz  ja danas opet malo na hockeyy  05.01.2010 19:10 Jesenice-Linz@2 1,90 05.01.2010 19:10 Graz-Vienna Capitals/5,5/ 2(over)@ 1,55  05.01.2010 23:55 Kanada-ZDA 1@1,60 kofi:4,71 i malo košarke  05.01.2010 18:10 Turk Telekom-Spartak St. Pet 1@ 1,38 05.01.2010 17:55 Bešiktaš-Unics Kazan/167,5/ 2(over)@ 1,75  05.01.2010 20:25 Gravelines-Gottingen(+6) 2@ 1,75  kofi:4,23  Teramo @ 1,55  Pamesa @ 1,12  Davos @ 1,45  Valerenga @1,37  Innsbruck @ 1,32  Hankey @ 1,20  Ulog 4/10
|
|
|
|
« Last Edit: January 06, 2010, 11:19:41 PM by littlepimp »
|
|
 Snazna vjera dovede razum do toga da on sam potrazi puteve, sredstva i metode koji ce vas odvesti do uspjeha! Polako ali sigurno! Veselim se gubitku kao i dobitku.
|
|
|
|
littlepimp
|
Neki od jučerašnjih parova.... 18:00 Khimki(h-8,5)-Milano 2 1,85  79:63 Rayo Vallecano - Mallorca 20:00 over 2,5 1,90 tenis doha 13 35 Troicki - Kubot 1 @ 1,50  tenis čenaji 12 35 Dudlaj Seljak - Kevin Kim 1 @ 1,61   Euroliga  18:45/ŽalgKaun-Cibona Zagreb 2.p. 1 1.7  Euroliga  20:30/LyonVille-Barcelona 2 1.20   Slovakia  18:00 Slovan - Martin TIP: 1 @ 1.45  Volleyball Zenke 15:00 Baku - Ecsacibasi TIP: 2 @ 1.45  Baseball, Meksiko 02:00/Tomateros de Culiacan - Venados de Mazatlan 1 @1.65  Futsal, Španjolska Kup 18:00/El Pozo Murcia Turistica - FC Barcelona 1 @1.40  hokej švedski 19 00 Linkoping - Sodertalje 1 @ 1,35  košarka EL 18 45 Žalgiris - Cibona 1X @ 1,45  Hokej, Austrija 19:15/ Vienna - KAC Klagenfurt 1, 1.60  Hokej, Norveška 18:30/ Storhamar-Valerenga Ish. X2, 1.35  Košarka - Euroliga muški - Olimpija-CSKA M 2 1,35 7.1. 20:30  Tenis - Davydenko-Karlović 1 1,35 7.1. 17:30  Košarka-Euroliga 20:30 Asvel (h+10,5)-Barcelona 2 1,85 20:45 Unicaja(h-15,5)-Orleans 2 1,85  12456 LyonVille(h+10,5)-Barcelon 2 07.01. 20:30 1,70  12466 ŽalgKaun(h-5,5)-Cibona 1 07.01. 18:45 1,85 TEČAJ 3,1450 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
littlepimp
|
Neki od jučerašnjih parova Tenis-Doha 14:00 Nadal(h-4,5)-Troicki 1 1,60 15:15 Federer(h-4,5)-Davydenko 2 1,60  18:00 Pardubice – Mlada Boleslav FT 4-3 Meč 38. Kola Češke 1. Lige. Pardubice su trenutno u odličnoj formi, pobjedili su 5 puta za redom šta ih je dovelo do druge pozicije na tabeli I na samo 2 boda zaostatka za vodećim Plzenom. Kod kuče su najbolji gdje su imaju 12 pobjeda i 6 poraza. U poslednjoj utakmici su bukvalno osramotili trećeplasirane Vitkovice sa 10-3! Mlada na drugoj strani igra prosječno loše. Bore se za ulazak u “play-off za play-off” ali nikako da naprave neku seriju koja bi ih dovela malo više. Sad su 1 bod iza tog 10. mjesta, dakle blizu. U poslednjem kolu u produžecima su izgubili protiv najlošije ekipe Kometa Brno, dakle niti njih nisu uspjeli dobiti. U gostima imaju 4 pobjede I 14 poraza. Od poslednjih 6 međusobnih susreta Pardubice su pobijedile 5, a Mlada jednu I to poslije produžetaka. Tip: 1  kvota: 1,55 Denver-Cleveland Caval. 1 08.01. 23:55 2,30 99:97Danasnja derbi utakmica izmedu Denvera i Clevelanda. Sve kladionice favoriziraju Cleveland no meni je u ovoj utakmici favorit Denver. Denver igra odlicno doma imaju omjer 14-3. S druge strane je Cleveland, momčad koja puca visoko, na osvajanje NBA lige. U gostima igraju odlicno s tim da su upisali pobjede na zadnja 5 gostovanja uzastopno. Denver su u zadnje vrijeme zaustavile silne ozljede, od Mela, Billupsa, Andersona i Nenea. U prvoj petorci ce se veceras gotovo sigurno pojaviti Billups koja je vrlo vazna karika u momčadi. Anthony je rekao da nece forsirati ulazak u igru samo zato sto igra protiv svog starog prijatelja LeBrona. Ja to bas ne vjerujem jer kad pocne utakmica s takvim nabojem nema te ozljede koja bi zaustavila Melu. Podupitnikom za danasnji dvoboj su i Nene i rookie Ty Lawson koji ce vjerojatno nastupiti dok se to ne ocekuje od Andersona. Cleveland nema znacajnijih problema sa ozljedama. Za mene je ovdje kljucan povratak Billupsa koji moze uliti sigurnost cijeloj momcadi, a uz to ako i Melo ude u igru mislim da cleveland nema sto traziti u Denveru. Mislim da Clevelandov niz danas prestaje i da ce u prepunom Pepsi centru Denver upisati novu pobjedu. Svakako za opreznije preporucam dvonak ili konacan rezultat. Sretno!   Ellis M.(-26,5+)-Gst-Sac Više 08.01. 23:55 1,85 39Jedan od sigurnijih parova danas a reci cu i zasto. Dosta tipujem na Ellisa zato sto mi je jedan od drazih igraca i sto svaku takmicu igra 100% i uvijek odigra skoro punih 48 minuta. Danas njegov GS ugoscuje Sacramento. Kingsi su kao i GS run-n-gun momcad koja sve nade polaze u napad dok za obranu ne mare puno. Jedan od glavnih razloga za ovaj tip je taj sto Kingsi nemaju nikoga na ovoj poziciji, tj. i Kevin Martin i Garcia su ozljedeni vec par utakmica i danas nece igrati. zbog toga ce Ellis imati najvise lopti i sva ce se igra vrtiti oko njega. Drugi razlog je sto Ellis ima prosjek koseva doma u zadnje 7 utakmice od 34, što je daleko vise od ove granice. Ova utakmica ide u over a mislim da bi u toj utakmicu u Tyreke Evans mogao prebaciti 21 kos ( 25), ali nisam toliko jako siguran koliko sam siguran u Montu. Sretno!    Brisbane tvrda podloga-finale  Clijsters K.-Henin J. 1 08.01. 23:55 1,75  Brisbane tvrda podloga-polufinale  Monfils G.-Štepanek R. 1 08.01. 23:55 1,90  Košarka, Australija žene 09:00/Sydney Uni Flames - Bendigo Spirit 1 @1.30  Rukomet, Rumunjska žene 17:00/C.S. Silcotub Zalau - Univ Jolidon Cluj 1 @1.35 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
littlepimp
|
Pa malo listića našeg člana krokia  100:75 114:72 86:60
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
littlepimp
|
Jučerašnje nogometne analize 22:00 Villarreal - Almeria FT 1-1  Viljareal se polako ali sigurno vraća u formu ostavljajući iza sebe krizni period u kojem je bio tokom prvog dijela šampionata što je potvrdio u prošlom kolu kada je kao gost uspo da ostane neporažen protiv Barselone. Nakon toga su sredinom sedmice u kupu igrali protiv Selte, takođe neriješeno. Kući su, na El Madrigalu, vezali pet prvenstvenih pobjeda, postigavši 15 golova. Nakon solidnog starta šampionata, Almeria je u poslednja tri meseca doživela veliki pad u formi ostvarivši samo dvije pobjede i devet poraza. Prethodnog vikenda minimalnim rezultatom pobijedili su poslednji Kserez pred svojim navijačima, a jedini gol postigao je iskusni Jose Ortiz u poslednjim trenucima susreta.. Trener Hugo Sanchez svjestan je da na gostovanju protiv raspoloženog Viljareala ekipa Almerije neće moći da napravi veliko iznenađenje, kao i činjenice da ukoliko klub nakon ovog meča što prije ne počne da pobjeđuje, njemu će se uveliko smiješiti otkaz. Almerija je na poslednjih pet mečeva primila jedanaest golova. Villareal može računati na gotovo najjači sastav : Golmani: Diego López i Xavi Oliva. Odbrana: Angel Marcano, Godin i Capdevila. Vezni red: Marcos Senna, Eguren, Bruno, Cani, Santi Cazorla, Pires, David Fuster, i Mark Gullón Ibagaza. Napad: Giuseppe Rossi, Llorente i Nilmar. Tip: 1  Kvota: 1,50 England League One
16:00 Norwich - Exeter Jedna od retkih utakmica koja nije odlozena zbog loseg vremena. Juce je potvrdjeno da ce se utakmica odigrati pa mislim da ce tako i biti. Domacin je jedan od najjacih klubova u ovoj ligi, trenutno su drugi iza Leedsa a ovakve utakmice jednostavno moraju dobijati. Exeter je tek 18. na tabeli, na strani vrlo los, 2W 2D 8L dok je Norwich kod kuce odlican uz osvojenih 29 bodova na 12 utakmica (9-2-1) sto ih cini 3. najboljim domacinom lige.
Domacin naravno u boljoj formi, posle tog poraza od Leedsa u oktobru, sada imaju 11 meceva bez poraza (9 pobeda i 2 remija), dok su gosti na zadnjih 5 utakmica zabelezili samo jednu pobedu. Exeter je vezao 3 poraza na zadnja 3 gostovanja. Domacin ima i dalje neke izostanke (Hughes verovatno nece igrati, Askou, Spillane, Jones) ali imaju dosta igraca i lako ce naci zamene. Gosti su bez suspendvanih igraca (Troy Archibald-Henville i Corr) dok je povredjen Watson. Prva 2 su vazni igraci. U prvom mecu je bilo 1-1, ali domacin je kvalitetniji i mora da pobedjuje u ovakvim utakmicama. Norwich -1.5 2.06 Sbobet 3/10
FT 3-1 Birmingh(-3+)-ManUtd Manje 09.01. 18:30 1,80 FT 1-121. kolo Premier lige. Na noge Birmingham, koji se nalaze na solidnom mjestu, dolazi drugo plasirani Manchester. Ove dvije momcadi imaju izrazito dobre obrane. Jedina bolja obrana od njih je ona Chelsejeva. Birmighanova gol razlika je 20:18, dok je Manchova 45:18. Nijednoj momcadi nije lako na gostovanju kod Birminghama. Doma rijetko prime vise od jednog gola. Tu su cak i CIty i Chelses ostali pez postignutog zgoditka. S druge strane, Mancho sigurno nece srljati i bezglavo krenuti na gol zbog toga sto su ispali iz kupa i Ferguson sigurno ne zeli jos jedan kiks koji bi ih odmaknuo od naslova prvaka.Zadnje dvije utakmice ovih momcadi su zavrsile 1:0 za Vragove. Manchesteru fale vidic, rio i van der sar sto bi mogao biti mali problem u obrani, no vjerujem da nece primiti gol a s druge strane nece zabiti sigrno 3 ili vise. Mislim da ce ovo biti jedna tvrda utakmica koju bi United trebao dobiti. jos cu odigrati i hendikep X. Sretno!  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
littlepimp
|
Ima jako puno parova, ovo je mali dio njih.... Južna Koreja - Latvija
- početak utakmice u 15h i 10min na neutralnom terenu u Španjolskoj, točnije Malaga
- ovo je posljednja provjera Južne Koreje pred Azijsko prvenstvo i kako su pripreme odmicale tako su oni poboljšavali svoje taktičke zamisli i tempirali formu koja bi sada trebala biti na vrhuncu
- Latviji ova utakmica ne igra nikakvu ulogu osim što će igrati u mješanom sastavu bez dosta prvotimaca i savez će dobiti novce
Južna Koreja je bez svojih igrača koji igraju po Europi ali i takva je dosta jaka, nedavno su svladali Finsku rezultatom 2:0 a tako nešto očekujem i danas.
Latvija je pozvala mlade igrače za ovu utakmicu, posebno se to odnosi na obranu gdje su sve redom mladi igrači osim dvojice Gorksa i Kacanovsa koji su odigrali 2 utakmice za repku. Ima tu i nekoliko iskusnih igrača poput Rubinsa, Kolesniecenka, Karlsonsa ali je problem što većina igrača dolazi iz domaće lige koja je završila u novembru tako da nisu imali natjecateljskih utakmica.
pobjeda Južne Koreje 1.80
1:0  Tvedten, over 5.5 1.85 Norveško lijevo krilo koji je po meni u Kjellinga najbolji norveški igrač. On je i izvođač sedmeraca tako da bi danas trebao prebaciti ovu granicu koja za njega i nije prevelika. Norveška igra protiv Islanda koji često igra vrlo grubo i u takvim utakmicama je broj sedmeraca dosta velik. Norveški pivoti su dosta dobri i često se igra na njih tako da će biti dosta posla za Tvedtena iz sedmeraca. Broj golova Tvedtena: Hrvatska - Norveška: 9 golova Norveška - Rusija : 4 gola Norveška - Ukrajina: 8 golova Norveška - Austrija: 6 golova Norveška - Danska: 5 golova  7 je zabio.  Arkas Sports Izmir - Kozle
- utakmica počinje u 18h
- nevjerojatno je koliko su Turci uložili u odbojku, sagrađen je ogroman komplex u kojemu treniraju klinci svih uzrasta i profesionalci, imaju sve povlastice i vrhunske stručnjake
- Arkas Sports je osnovan 2001. godine sa sloganom "sve počinje sa snovima" a tako se tamo i radi jer su prošle godine osvojili Challenge cup protiv poljske ekipe JASTRZEBSKI Wegiel SA koja redovito pobjeđuje Kozle pa tako i prije 5 dana u poljskom kupu
- nakon osvajanja Challenge cup, predsjednik je doveo vrhunska strana pojačanja!!! ... doveo je kapetana španjolske reprezentacije Enrique DE LA FUENTE SANTOS, onda najboljeg strijelca s posljednja dva Svjetska prvenstva Hector Emilio SOTO, te su produžili ugovor s Kanađininom Paul DUERDEN, to su sve redom zvijezde u svijetu odbojke
- ostali igrači turske ekipe su vrlo dobar Mađar i domaći igrači, Izmir spada u požrtvovnije ekipe na terenu, ginu za svakom loptom i to je za svaku pohvalu jer barem znam da će pružiti svoj maximum a loš dan se može svakom dogoditi ali vjerujem da to neće dozvoliti
- o gostima nemam šta previše ni za dodati osim da su solidna poljska ekipa sastavljena od pretežno domaćih igrača dok se ističe Irac Terence a ostali stranci nisu ništa extra
pobjeda Izmira za 1.60
3:2   Italy 20:30 HC Valpellice-HC Bolzano Bolzano na ovo gostovanje ide bez dva najbolja napadaca, kako i bez jedan od najboljih odbrambeni igrac. Za domacin pobjeda je jako bitna kako bi izbegli 8 mesto i duel sa prvoplasiranu ekipu. Na oficijalni sajt domacina ova utakmica je oznacena ko pobjeda ili smrt. TIP: 1X @ 1.85 6/10 FT 5:5  TIP: 1 @ 3.30 2/10  Khimki - Cibona
- početak utakmice u 18h
- Bagarić i Radošević nisu fit i upitan je nastup a ako nastupe biti će limitirano izdanje
- da budem precizniji Cibona je cijela limitirana osim Marka Tomasa, on je jedina svijetla točka ove ekipe
- nema kapetana Rozića, adekvatna zamjena nije došla (Semo to sigurno nije)
- Khimki ima sve igrače na raspolaganju i igrački kadar im je impresivan, redom odlični igrači, zvijezda ekipe McCarty
- Rusi su kod kuće svladali Real Madrid nakon produžetaka, izgubili od Panathinaikosa nakon produžetaka a bez problema svladali Milano +16 i Prokom +22, dok su protiv borbenih "Nijemaca" dobili +5
- očekuje se odlična atmosfera u dvorani, stvarno imaju prave navijače
- dugo putovanje će sigurno utjecati na Cibose
Khimki -9,5 za 1.85 10/10 ili drugim riječima ulažem i Chuckovog Sovinja, eto toliko sam uvjeren u ovaj par
73:60  Ellis M.(-27,5+)-GSt-Den Više 20.01. 23:55 1,85 39Ko o čemu, ja o Ellisu.  O Ellisu sam sve vec napisao u prijasnjim analizama... Odlican igrac, glavni igrac momcadi... Danas je na rasporedu utakmica Denvera i Golden Statea. Ocekuje se napadacka kosarka, brza igra, puno koseva, obrana ce biti u drugom planu. To pogoduje Ellisu koji ce, nadajmo se, u ovoj utakmici prebaciti 27 koseva ukoliko ne zele zadrzati ikakve sanse protiv Devera kod kuce. U zadnjih 5 utakmica ima 4 preko 30 i mislim da bi danas trebao dodati jos jednu. 18:00 Cedevita - BudućnostNLB liga. Buducnost je u velikim problemima za ovaj meč. Savovic ima svinjski grip, Vitkovac i Simonović su prehlađeni pa i ne dolaze u Hrvatsku, Jeretin, Ljubojević i Dragicević su neizvjesni. Traženo je odgađanje meča ali Podgoričani nisu uspjeli da nađu slobodan termin. U nekim kladionicama izbačeno iz ponude. Tip: 1  Kvota: 1,50p.s. ko bude ovo uplaćivao neka bude na velikom oprezu, sa crnogorcima se nikada ne zna.  France PRO 1 20:00 Paris-Levallois - Poitiers 16 kolo Francuske lige u koje Paris nakon dva vezana poraza precekuje slabu ekipu Poitiers-a, koja ima 4 uzastopna poraza na gostovanja. Kladione po meni granicu koseva postavili previsoko jer gosti i nisu bas neku poenterski raspolozenu ekipu. Paris u dosadasnji deo sezone ima prosjek od 80 koseva po natprevar i 78.2 primjena, dok gosti imaju prosjek od 70.6 postignuta i 75.6 primjena koseva. Paris na svom terenu ima prosjek od 78 postignuta i 74.8 primjena koseva. Pointiers na gostovanja ima prosjek od 66.5 postignut i 75.5 primjen kos. Na poslednja 5 gostovanja Pointiers nije presao granicu od 65 postignuta poena. TIP: under 151.5 @ 1.85 7/10 FT 81:70  Listić 5. 18:00 Galatasaray - Gaziantepspor Gaziantepspor +1.5 @ 1,80  Ulog 8 unita  Listić 5. 17:00 Gabon - Zambia Zambia +0 @ 1,95  Ulog 4 unita Sretno  AUSTRALIAN OPEN (M) 4070 A.Murray-Čilić (3:0) sri, 23:55 g2 1,63  PRIJATELJSKE UTAKMICE- REPREZENTACIJE 644 JAR-Zimbabwe sri, 19:30 1 1,30   Eng 1. Chelsea(-3+)-Birmingham Manje/Toč. 27.01. 20:45 1,40   Euroliga RealMad(150,5)-EfesPils Više 27.01. 20:45 1,85  :kosarka:Euroliga PanathA(-15.5)-Partizan 2 27.01. 20:00 1,85  fudbal, Engleska premier Everton - Sunderland 21:00 1 1.65  košarka, Evroliga Panathinaikos(-15,5) - Partizan 20:00 h2 1.85 hokej nhl 23 55 Vancouver - St Louis 1 @ 1,80  nogomet tal. kup 21 00 Milan - Udinese 1 @ 1.60   Friendly  19:30 S.Africa - Zimbabwe TIP: 1 @ 1.45   Belgium 2  20:30 KVSK Utd. - Boriange TIP: 1 @ 1.50  Košarka-Euroliga 20:30 MoSiena(h-8,5)-Maccabi 1 1,85 20:45 Barcelona(h-19,5)-Marousi 1 1,85  Euroliga BCKhimki(h-10,5)-Cibona 1 28.01. 18:00 1,85  Honolulu Russell M.-Karanušić R. 1 28.01. 21:00 1,40  Košarka Euroliga 18:00 Khimki(-9,5) - Cibona 1 @ 1.85 HL  Odbojka CEV kup 18:00 Izmir - Kozle 1 @ 1.60 HL   Švedska 1. 19:00 Linköping-Lulea 1, 1.65  Španjolski kup 22:00 Celta Vigo-Atl.Madrid x2, 1.30  Rukomet - EP 20:30 Karabatić manje od 5.5 - Fran/Poljska @ 1.85 PSK  20:15 Balić manje od 3.5 - Hrvatska/Danska @ 1.85 PSK  Pikado, PDC Players Championship 20:15/Lloyd C. - Ovens D. 1 @1.45  Odbojka, Brazil žene 22:30/Praia Clube Futel - Mackenzie Newton Paiva 1 @1.50   African Cup of Nations  20:30 Algeria - Egypt TIP: X2 @ 1.35   Brazil  20:00 Sao Paulo - Paulista J. TIP: 1 @ 1.40  Baseball, Meksiko 02:30Naranjeros de Hermosillo - Venados de Mazatlan 1 1.70  Tenis, Challenger Honululu 22:15/Polansky P. - Im K.T. 1 1.55  Kriket, MTN Domestic Championship 14:30/Chevrolet Warriors - Dolphins 1 @1.60  Floorball, Finska muški 17:30/Nokian Kristityt Palloilijat - Salibandy Club Classic Tampere 2 @1.55   Finland Mestis  17:30 TUTO - Jokipojat 1 @ 2.05   Germany 2  18:00 Duisburg - St.Pauli 3+ @ 1.60  :74tatice_04: :74tatice_04: :74tatice_04: danas: 727 Khimki-Cibona (P/K) čet, 18:00 1/1 1,42  733 Mon. Siena-Maccabi (P/K) čet, 20:30 1/1 1,50  4101 Federer-Tsonga čet, 23:55 1 1,20  Koeficijent: 2,56  :74tatice_04: :74tatice_04: :74tatice_04: http://i45.tinypic.com/2n8y368.jpghttp://i47.tinypic.com/vrvuxi.jpghttp://i49.tinypic.com/29els9h.jpghttp://i49.tinypic.com/11m9cn9.jpgInter, Toronto, St. Luis, Hrvatska................  :74tatice_04: :74tatice_04: :74tatice_04: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
littlepimp
|
Evo mali dio dobitaka danas, za nas VIPovce ODLIČAN dan! 
|
|
|
|
« Last Edit: February 18, 2010, 12:44:25 PM by littlepimp »
|
|
|
|
|
|
littlepimp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
littlepimp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
littlepimp
|
|
|
|
|
« Last Edit: April 10, 2010, 01:46:54 PM by littlepimp »
|
|
|
|
|
|
littlepimp
|
A Joža to radi ovako.. nogomet 2. francuska 20 30 Vannes - Brest 2 @ 2,60  nogomet irska 2. 20 45 Cork City - Longford Town 1 @ 1,55  23 55 Los Angeles Lakers - Washington Wizards Basketball: NBA, USA
tip away +13.5 @ 1.91 Planet Pinnacle 9/10
The Lakers have recovered from a 3 game losing streak to begin March, with 5 consecutive wins, defeating Minnesota at home by 8 points on Friday to lift their season record to 51-18, 31-5 at home and a hold of 1st place in the Pacific division. Washingtons losing streak extended to 10 with a hard fought loss in Portland on Friday, to leave them with a 21-46 season record, 9-24 away and sitting in last place in the Southeast division.
The teams have met 5 times since February 2008, with the Lakers winning on each occasion.
Washington have covered the line in 7 of their last 9 away games against teams with a home win/loss record above 60%, and 4 of their last 5 away games as an underdog of at least 11 points, while the Lakers have covered in just 1 of their last 7 games as a favourite of at least 11 points, and 24 of their last 75 home games as a favourite of at least 11 points.
Suggested bet is for 9 units on Washington +13.5 at the odds of 1.91
99 - 92  583 Ibričić S.-Haj-Din daje gol 07.04. 17:30 3,00  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
littlepimp
|
|
|
|
|
« Last Edit: April 17, 2010, 11:11:55 AM by littlepimp »
|
|
|
|
|
|